Vit Chokladtryffel med Mandel & Vanilj

Vit Chokladtryffel med Mandel & Vanilj

(1 betyg)

Dessa tryfflar är rena drömmen. Den vita chokladens söta krämighet balanseras av rostade mandelflarn och äkta vanilj. En lyxig och ljus pralin som passar perfekt på påskbordet.

- Stefan Lindberg

Förberedelse

15 min

Tillagning

10 min

Portioner

Ca 25 st

En elegant och krämig tryffel

Recept på lyxig vit chokladtryffel smaksatt med äkta vanilj och rullad i rostad mandel. En given favorit bland påskens godsaker.

Ingredienser

25 portioner/bitar

Gör så här

  1. Finhacka den vita chokladen. Värm grädden med urskrapade vaniljfrön tills den sjuder.
  2. Häll den varma grädden över chokladen, låt stå en minut, rör sedan till en slät ganache.
  3. Låt stelna i kylen i 4 timmar. Forma bollar och rulla dem i rostade mandelflarn.

Vad tyckte du om receptet?

Dela:

Fler recept att utforska